Firma Appelman heeft al een lange traditie in de tuinbouw, het bedrijf bestaat al ruim 100 jaar. Het bedrijf wordt nu gerund door Kees en Karin Appelman.
Sinds 1986 is Kees bij zijn ouders in de firma gekomen. Samen met Karin vormt hij sinds 1995 de directie.
De Firma is in de loop van de jaren gespecialiseerd in de teelt van broccoli en broeien van tulpen. In 2010 zijn er ook pioenen bij gekomen. Het areaal van het bedrijf is in de loop van de jaren toegenomen. Op dit moment telen wij nu 110 ha broccoli, 6.500.000 tulpen en 1 ha pioenen. 

Bij vragen kun je altijd contact met ons opnemen.

Contact opnemen

Wij zijn lid van telersvereniging Oxin growers U.A.

Ons bedrijf is aangesloten bij de GMO erkende telersvereniging Oxin growers u.a..,Oxin growers biedt handelshuizen in binnen- en buitenland een breed en kwalitatief assortiment fruit, glas- en vollegrondsgroenten. Door het samenvoegen van het productaanbod van ruim 180 telers kan zij vrijwel iedere marktvraag invullen. Hiermee creëert Oxin Growers voor alle aangesloten telers een sterke verkooppositie

Certificaten

Global G.A.P.

Global G.A.P. is de wereldwijd erkende standaard voor de agrarische sector die de primaire producenten in staat stelt hun inspanningen op het gebied van voedselveiligheid, duurzaamheid en kwaliteit te certificeren.

Global Gap

Milieukeur

Milieukeur is een keurmerk dat staat voor productie waarbij weinig bestrijdingsmiddelen en kunstmest worden gebruikt. Er wordt zuinig omgegaan met energie en water en er is aandacht voor arbeidsomstandigheden, natuurbeheer en voedselveiligheid.

MPS

MPS

Dit is een keurmerk op het gebied van milieu, kwaliteitszorg en sociale aspecten. Doordat we gecertificeert zijn kunnen wij ons profileren als een maatschappelijk verantwoorde onderneming.